Tänak ja Mõlder võitsid Poola MM-ralli WRC 2 arvestuses

Autor: Timo Anis

Pühapäeval lõppes selle hooaja seitsmes autoralli MM-etapp, Poola MM-ralli. Ott Tänak ja Raigo Mõlder alustasid viimast võistluspäeva oma klassi liidrikohalt ja säilitasid seda ning võitsid Poola MM-ralli oma klassis meeskonnakaaslaste Jari Ketomaa ja Kaj Lindströmi ees.

Viimasel päeval sõideti kokku neli kiiruskatset, millest kolm Tänak ja Mõlder võitsid. Lõppkokkuvõttes oli nende edu meeskonnakaaslaste ees 1.38,2 ja peale mitmeid mitte kõige edukamaid etappe võisid eestlased rahulolevalt tõusta WRC 2 klassi poodimumi kõrgeimale kohale.

“Lõppkokkuvõttes saab öelda, et oli hea ralli ja meie jaoks töötas kõik korralikult. Kindlasti ei sõitnud me siin maksimumi peal, sest alates laupäevast oli meeskonna jaoks oluline, et mõlemad autod tuleks finišisse ja sisuliselt siis enam võidusõitu polnud,” tõdes Tänak.

“Õnneks saime hea rütmi ja rahulikuma tempoga sõites ja meie jaoks oli oluline, et saime ralli läbida probleemideta ja koostöö Raigoga oli hea. Sellist positiivset tulemust oli meile vaja ja selle pealt on hea edasi minna, “ rääkis Tänak pärast Poola
rallit.

Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi hooaeg jätkub nüüd 17.-19. juulil sõidetava auto24 Rally Estoniaga, mis on FIA ERC ehk Euroopa meistrivõistluste etapiks. „Ootan Rally Estoniat juba suure huviga, sest kodus on alati hea sõita, lisaks pole ma Rally Estonial ammu sõitnud,“ ütles Tänak.

Järgmine MM-ralli on 31.07-3.08 sõidetav Soome MM-ralli. Mõlemal rallil stardivad Tänak ja Mõlder Ford Fiesta R5 autoga.

Autor: Timo Anis

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 232 korda, sh täna 1)