FOTOD: Karedal hävines tules elumaja katus (1)

Autor: Marko Mägi

Laupäeva õhtul kell 18.22 sai häirekeskus sõnumi, et Orissaare vallas Kareda külas põleb hoone.

Sündmusele reageerisid Tagavere ja Leisi vabatahtlikud, Orissaare paak- ja põhiauto, Kuressaare paak-, põhiauto ja operatiivkorrapidaja. Päästjate kohale saabudes oli ühekorruselisel palkhoonel lahtine leek katusest väljas. 

Hoone sai kustutustööde käigus vee-, kuuma- ja tahmakahjustusi. Põleng lokaliseeriti kella 19.30-ks. Inimesed tuleõnnetuses kannatada ei saanud.

Kustutustööde käigus tagurdas aga Tagavere vabatahtlike päästeauto otsa sõiduautole BMW. Seega tuletasid päästjad meelde, et kustutusalalt tuleb põlengu korral viivitamatult eemaldada seal viibivad sõidukid, samuti ei ole soovitav läheduses viibida ka inimestel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 854 korda, sh täna 1)