Tanel Kirst ja Liisi Kakko said ministri tänukirja

Põllumajandusminister Ivari Padar tunnustas eile maamajanduslike kutseõppeasutuste, Eesti maaülikooli ja Eesti mereakadeemia parimaid lõpetajaid, kelle hulgas oli ka kaks Saaremaa noort.

Põllumajandusministeeriumis toimunud pidulikul aktusel said 14 noore seas ministrilt tänukirja ka Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis põllumajandust õppinud Valjala valla Nuudi talu perepoeg Tanel Kirst ja Orissaare valla Asmuse-Rahula talu peretütar Liisi Kakko.

Põllumajandusminister Ivari Padar leiab, et noored on teinud haridusteed valides oma tuleviku seisukohalt hea valiku. “Parimad lõpetajad on otsustanud asuda tööle või juba töötavad oma erialal ning soovivad siduda tuleviku Eestiga. Nii hakkavad nad kujundama meie põllumajanduse, maaelu ja kalanduse tulevikku,” ütles Padar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 409 korda, sh täna 1)