FOTOD: Kondiitrite eksamitordid läksid kui soojad saiad (4)

Kondiitrite eksamitordid läksid nagu soojad saiad
Foto: Raul Vinni

Kuressaare ametikooli kondiitrieriala õpilased tegid lõputööna igaüks kaks torti, mida eile huvilistele tutvustati. Pärast tutvustamist välja kuulutatud müügile jooksid inimesed sõna otseses mõttes tormi ja tortide pärast läks rebimiseks. Seega said värsked kondiitrid endale juba esimesed kunded, sest nii mõnelgi paluti anda oma kontaktandmed, et saaks neilt tulevikus tordi tellida.

“Kokku on meil 13 lõpetajat, kellest igaüks teeb eksamil kaks torti,” ütles ametikooli toitlustuse juhtõpetaja Õile Aavik. “Eelmistel kordadel on nõudlus nende järele päris suur olnud. Otsustasime seekord, et teeme siis rohkem torte.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 456 korda, sh täna 1)