Ratsutajad avasid võistlushooaja

Ratsutajad avasid võistlushooaja
Foto: Laura Kriska

Võistlussarja “Lääne regiooni avatud karikavõistlused takistussõidus” esimene etapp toimus 31. mail Kihelkonna vallas Kõruse külas. Võistlejaid oli nii Saare-, Hiiu- kui ka Muhumaalt.

Võisteldi kolmes eri kõrgusega parkuuris. Avaetapi madalamas, 70 cm parkuuris kuulutati välja viis auhinnalist kohta: 1. Mari-Ann Udeküll (Saaremaa RSK) ja Aroomi; 2. Teele Talts (Hiiumaa RSK) ja Gremi; 3. Hanna Treikelder (Tondi RSK) ja Linza; 4. Eliise Kaups (Hiiumaa RSK) ja Della; 5. Mari-Ann Udeküll ja Omar.

90 cm parkuuris autasustati samuti viit paremat: 1. Ave Kokla (Hiiumaa RSK) ja Colani H; 2. Maris Suuster (Tondi RSK) ja Landolet; 3. Kristel Käsk (Saaremaa RSK) ja Wiktooria; 4. Maris Suuster ja Rilana; 5. Inge Maiman (Hiiumaa RSK) ja Lolita Luardes.

Avaetapi põhisõit oli kahefaasiline parkuur kõrgusega 105 cm, mille võitis Saaremaa RSK esindaja Martina Rihkrand hobusel Land-Boy (fotol). Teise koha saavutasid Maris Suuster ja Rilana ning kolmanda koha Ave Kokla ja Colani H.

Laura Kriska

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 259 korda, sh täna 1)