Elektroonika Ärist saab Euronics

Kuressaare kesklinnas Tallinna 14A asuva äri- ja eluhoone äripindade laiendustööd on lõpusirgel. Oma nime ja sisu muudab Elektroonika Äri, mis hakkab kasutama Euronicsi kaubamärki.

“Põhjus, miks me selle otsuse tegime, on see, et sellise suure ja tugeva tegijaga on kasulik koos käia,” selgitas Elektroonika Äri omanik Kalvi Trei, lisades, et nüüd suudavad nad olla veel paremad, paremini teenindada ja kindlasti ka veel paremat hinda pakkuda.

Kliendi jaoks muutub Trei sõnul kindlasti kaubavalik. Samuti on võimalik osaleda Euronicsi igasugustes boonusprogrammides ning saada lisaallahindlusi ja soodustusi. Euronics on rahvusvaheline koduelektroonikat turustav ettevõte, mis asutati 1990. aastal ja mis Eestis alustas tegutsemist 2003. aastast.

Kalvi Trei sõnul töötajate arv – praegu neli – nende ettevõttes ei suurene. “Kes teab, kui käive suureneb ja tekib vajadus, siis võtame ka töötajaid juurde,” märkis ta. Renoveerimise käigus saab endine Elektroonika. Äri juurde ka 80 ruutmeetrit pinda, ja mis kõige tähtsam, muutuvad nii maja välimus kui ka majaesine. “Enne oli seal lausa eluohtlik käia,” tähendas Trei. 

Uuenenud pood plaanib uksed avada järgmisel kolmapäeval kl 14. Ehitustöid teeb EBC Ehitus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 205 korda, sh täna 1)