Varas tühjendas korterit mitu päeva järjest (2)

Kuressaare kohtumajas mõisteti aasta ja üheksa kuud vangistust tingimisi kaheaastase katseajaga mehele, kes varastas ühest Kuressaare korterist tänavu veebruaris hulgaliselt alkoholi.

25. veebruaril varastas Margus Pahapill (30) viina, rummi, siidrit, sigarette, 70 eurot sularaha paberkupüürides ja 100 eurot müntides, 70 euro väärtuses kinkekaarte ja võitudega lotopiletid kokku 20 euro väärtuses.

Kaks päeva hiljem, hommikul 9 paiku varastas mees samast korterist samuti alkoholi ning võttis seekord ka paki frikadelle ja pelmeene. Õhtul käis ta veel kord samas korteris ning viis minema alkoholi ja viie euro väärtuses münte. Korteri valdajad pidasid Pahapilli kinni 1. märtsil, kui ta kavatses korterist võtta veel 3 eurot raha.

Kohus mõistis Margus Pahapillilt kannatanu kasuks välja 482 eurot kahjutasu, riigile tuleb tal maksta 532 eurot sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 431 korda, sh täna 1)