Kuressaare saab selvepesula (1)

Foto: Sander Ilvest

Saare Selveri juurde Kuressaare autoteeninduse taha kerkib pesula, kus selle omaniku Meelis Vahteri sõnul saab inimene paari-kolme euro eest oma auto kiiresti ise ära pesta, olenemata aastaajast.

Pesula peaks avatama paari kuu pärast, kuna seadmete tellimine Saksamaalt võtab veel aega.

“Kolmekohaline automaatpesula on nagu läbisõiduhoov, kus järjekorda ei tohiks tekkida,” ütles Vahter. Avatud on see ööpäevaringselt. “Tuled, paned raha sisse ja pesed niipalju, kui raha panid,” selgitas ta. “Paari-kolme euro eest saad auto puhtaks ja vaha ka veel peale,” lubas Vahter.

Pestakse 60-kraadise veega. Pesulas on ka põrandaküte. Valida saab nelja programmi vahel ja pesur on kergesti käsitsetav. Tabloo näitab, palju pesijal aega on. Üks kõrgem boks on ka veoautodele.

“Sõidad Selveri juurde, naine läheb poodi ja ise saad viie minutiga auto puhtaks. Pole vaja aega kinni panna ega midagi,” kiitis Vahter ehitatavat pesulat. Natuke kõrvalise asukoha kohta arvas Vahter, et peatänava äärde pesula ei sobikski. “Kindlasti on ka neid, kes ei taha näidata, et nad ise autot pesevad. Siin nuka taga ei näe keegi, mida sa teed,” muigas ta. Ise on transpordiäris tegutsev mees proovinud selliseid pesulaid Tallinnas ja Riias.

“Ma algul ei uskunud, aga asi toimib – mõnusalt, kiiresti ja efektiivselt,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 318 korda, sh täna 1)