Fond annab kahele mereakadeemia õppurile stipendiumi (1)

Sihtasutus Saaremaa Fond annab koostöös Tallinna Sadamaga neljandat korda välja Peeter Palu nimelise stipendiumi ja Tallinna Sadama stipendiumi, mille pälvib tänavu kaks Eesti mereakadeemia üliõpilast.

Peeter Palu nimelise stipendiumi saab tänavu mereakadeemia tüürimehe eriala kolmanda kursuse üliõpilane Anders Kaljas, teatas fond BNS-ile. Tallinna Sadama stipendiumi saab mereakadeemia meretranspordi juhtimise erialal magistrikraadi omandav Triin Rebane. Mõlema stipendiumi suurus on 1600 eurot.

Stipendiumi eesmärk on Eesti merekoolides mereharidust omandavate tublimate noorte meremeeste motiveerimine merehariduse omandamisel.

Traditsiooniliselt annab Saaremaa Fond üle ka iga-aastased preemiad Saare maakonna parimatele õppuritele.

Stipendiumid antakse üle täna kell 14 Kuressaare kultuurikeskuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 531 korda, sh täna 1)