Terviseamet jäi Mändjala rannaga rahule

MTÜ Päikesepesa esitas koostöös RMK ja Kaarma vallaga terviseametile sel aastal taotluse Mändjalas avaliku supelranna avamiseks. Eile inspekteeris randa terviseameti spetsialist Urve Raag ja jäi rannas tehtuga rahule.

Päikesepesa esindaja Andres Haavel teatas, et rannahooaeg avatakse Mändjalas homme kell 14. Kaks tundi varem ootab MTÜ Päikesepesa kõiki, kellel ideid piirkonna arendamiseks, kohtumisele Saaremaa Hotelli. “Saame omavahel paremini tuttavaks ja arutame, kuidas rannapiirkonda edasi arendada,” sõnas Haavel.

Andres Haavel märkis ka, et teda on juba mitmendat päeva vaevanud mõte, kust saada 1800 meetrit linti, et Mändjala rand suvehooajaks kogu pikkuses viisakalt avada. “Raha ei tahaks raisata, loodust ei tahaks reostada. Üks idee on, et moodustame ise lindi. Ranna liivaala on 30–50 meetrit lai ning siis astuks kogu ranna pikkuses koos need sammud vette.”

Kellele see idee meeldib, saab lindiga ühineda pühapäeval kell 14. “Kuressaarest tulles püüdke autot mitte kasutada. Kohtume rannas,” kutsus Haavel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 347 korda, sh täna 1)