Lümanda vald vaidlustas kohtuotsused (14)

Lümanda vallavalitsus otsustas esitada apellatsioonikaebuse Tartu halduskohtu tehtud otsuste peale Atla sadama rekonstrueerimise kohtuasjas. Kohtu otsused jätsid vaidluses õiguse põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametile (PRIA-le).

Vallavalitsuse eile vastuvõetud korralduses öeldakse, et valla hinnangul ei ole kohus arvesse võtnud valla kaebustes esitatud argumente ning halduskohus on asja lahendanud kaebuse piire ületades. Seepärast otsustatigi edasi kaevata Tartu ringkonnakohtusse.

Vallavalitsus volitas valda vaidemenetluses esindama vandeadvokaadid Maria Mägi-Rohtmetsa ja Indrek Kuke.

PRIA nõudis Atla sadama I etapi rahastusest tagasi ligi 40 000 eurot ja jättis II etapi rahastusest välja maksmata 9200 eurot. Vallavalitsus vaidlustas PRIA otsused, kuid jäi 23. aprillil Tartu halduskohtus kaotajaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 075 korda, sh täna 1)