Keskväljaku auk saab korda nädala algul (2)

Saarte Hääle tänastelt reportaažikülgedelt saab lugeda ka ühest suurest teeaugust Kuressaare keskväljaku ringil. Ehkki selle nädala lõpuks oli auk – vastupidiselt linnajuhtide arvamusele – veel parandamata, pole parandustöid siiski unustatud.

Linnavaranõunik Margo Sooääre sõnul uuris ta ehitusfirmast põhjuseid, miks ei saanud auk parandatud sel nädalal, nagu firma lubanud. Selgus, et asfaltbetooni tellimine Level AS-ist ühe suurema objekti jaoks oli küll planeeritud sellele nädalale, kuid lükkus ettenägematutel põhjustel edasi.

Asfaltbetooni toodetakse tema sõnutsi vaid siis, kui ehitajate tellitav kogus on piisavalt suur, väikeste koguste tellimine on ebamõistlikult kulukas. Sel aastal toodeti esimene kogus asfaltbetooni aprilli viimastel päevadel, varsti on oodata teist vooru. “See on planeeritud järgmisele teisipäevale. Meile on lubatud, et siis parandatakse ka see auk,” kinnitas Sooäär.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 746 korda, sh täna 1)