Võti süütelukus ahvatles möödujat autot ärandama (10)

Eile kella 8 ja 11.30 vahel ärandati Kuressaare linnas Pikalt tänavalt helehalli värvi sedaan Mazda 626 registreerimisnumbriga 883 AOU. Inimene ise oli autole võtmed ette jätnud.

“Lihtsalt istu sisse ja sõida,” iseloomustas ärandamise asjaolusid Lääne prefektuuri kriminaalbüroo Kuressaare kriminaaltalituse juhtivuurija politseileitnant Ahti Lepp. “Selline “luud ukse ette, kui kodust ära lähed” suhtumine on ikka veel levinud.”

Politsei palub inimestel, kel on infot auto asukoha kohta, helistada telefonil 50 53 491 või numbril 110.

Lepa sõnul autode ärandamist meil tihti ette ei tule. Saaremaal ärandatakse üks-kaks autot aastas.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul registreeriti 2013. aastal auto n-ö ajutisi kasutamisi viis. Kadunud kaks traktorit, kaks autot ja üks mopeed on leitud. Aga 5. septembril 2013 Kuressaares Raudtee tänaval eramaja hoovist varastatud helehall sõiduauto Volkswagen Passat registreerimisnumbriga JHH 594 on siiani leidmata.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 359 korda, sh täna 1)