Meest süüdistatakse joomakaaslase surmamises (2)

Kuressaares astub kohtu ette keskealine mees, kellel lasub süüdistus joomakaaslase surmamises.

Süüdistuse kohaselt peksis varem karistatud 47-aastane Margus mullu juunis oma elukohas Saaremaal ühise alkoholitarvitamise käigus tekkinud tüli tõttu 45-aastast meest, millega tekitas kannatanule eluohtlikke vigastusi ja põhjustas tema surma.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Margus süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises ja surma põhjustamises ettevaatamatusest. Selliste süütegude eest võib kohus karistada kuni 12-aastase vangistusega.

Teisipäeval Kuressaare kohtumajas toimunud eelistungil leppisid menetluspooled kokku, et protsess toimub 15.–19. septembrini avaliku kohtuistungina üldmenetluses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 004 korda, sh täna 1)