Lugeja kiri: Kihelkonna eakate lustakas kevadpidu (1)

Kihelkonna eakad pidasid maipühal maha lustaka kevadpeo. Ligi viiskümmend krapsakat eakat kogunes kultuurimajja, et üheskoos rõõmsalt kevadet tervitada. Kohvilauas anti sõna Aino Kivile, kes rääkis tervendavast toitumisest, kevadistest vitamiinidest ja isevalmistatud liigeserohtudest. Entusiastlikul proual oli kaasas mitmeid huvitavaid retsepte, mida ta lahkesti ka teistele jagas.

Suure huviga kuulati proua Aita käsitöötegemistest, iseäranis huvitavad olid lastele kangajääkidest ja muust taaskasutatavast materjalist valmistatud rahvariided ja käpiknukud. Hea tahte juures on väikese kuluga võimalik meisterdada suurepäraseid käsitööesemeid.

Silmarõõmu pakkusid Kihelkonna hooldekodu vanaprouad, kes esitasid istudes kelmika tantsu. Kes on öelnud, et tantsima peab just seistes! Tantsukava oli kokku seadnud hooldekodu juhataja Ave Väli.

Meeleolukal peol mängisid kohalikud pillimehed, prouad tantsisid aga omavahel.

Anneli Teppo-Toost
Kihelkonna rahvamaja juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 84 korda, sh täna 1)