Orissaare Mo-teater tuli festivalilt laureaaditiitliga (1)

Jõgeva maakonnas Palal toimunud üleriigilisel põhikoolide teatrifestivalil pälvis Orissaare gümnaasiumi Mo-teater, kelle juhendaja on Mare Noot, lavastusega “Kas sa oled juba kuulnud?” ühe kolmest laureaaditiitlist.

“Kui mõelda, et ülejäänud kaks laureaati on suured koolid, üks neist koguni teatrikool, siis oli päris hea tunne tunnustatute hulgas olla,” ütles Orissaare Mo-teatri juhendaja Mare Noot. Laureaatideks kuulutati lisaks Orissaarele Viimsi KK Eksperiment ja Tallinna rahvaülikooli teatrikool.

Kahepäevasel festivalil mängiti 14 maakonna ning Tallinna ja Tartu selle hooaja parimaid keskastme kooliteatrilavastusi. Jõgeva kui võõrustajamaakond oli festivalil kahe lavastusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 181 korda, sh täna 1)