Annika Köster: tänavune hooaeg on läbi kukkunud (1)

Kuna Annika Köstril jäi Eclex/1182 naiskonnaga lõppenud hooajal kaks tähtsamat eesmärki saavutamata, siis peab korvpallur hooaega ebaõnnestunuks. “Hooaeg on täielikult läbi kukkunud,” tunnistas Annika Köster. “Me ei saavutanud kaht kõige tähtsamat eesmärki – Nordea ühisliiga medal ja Eesti meistriliiga kuld. Pettumus on suur, sest terve aasta näed vaeva ja siis, kui tähtsad mängud käes, ei suuda me end kokku võtta.”

Eesti korvpallimeistrivõistluste viiendas finaalmängus kaotas Eclex laupäeval Tallinna Ülikooli naiskonnale 56 : 69 ja pidi tänavu leppima hõbemedaliga.

“Olen väga kurb, aga mis teha, vastane oli seekord parem,” tõdes Köster. “Terve mängu olime kuidagi uimased ja viskasime palju viskeid mööda. Nemad jälle surusid meile oma mängu peale ja nii see läkski. Teisel poolajal me veel üritasime, kuid nemad olid juba võidus nii kindlad, et midagi enam teha ei olnud. Nemad tegid seeria kõige parema mängu ja meie seeria kõige kehvema mängu.”

Pärast meistrivõistluste lõppu loobus Annika Köster ka Eesti koondisest, sest praegu on tema prioriteet kevadel ülikool lõpetada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 684 korda, sh täna 1)