Linn lõpetab turu üürnikuga lepingu (5)

Kuressaare linnavalitsus on otsustanud Kuressaare turu kinnistu üürilepingu Nordkapp Grupp OÜ-ga 31. detsembrist üles ütelda. 

Linnavalitsuse eilsel istungil oli linna pressiesindaja Liise Kallase sõnutsi arutusel ka lepingu varasem lõpetamine, kuid sel juhul oleks üürnik tema sõnul leppetrahvi küsinud.

Uut konkurssi linna pressiesindaja andmeil ei tule. “Linnavalitsus on võtnud nõuks esialgu ise turgu haldama hakata,” ütles Kallas. Kuna leping lõpeb selle aasta lõpus, siis on pisut üle kuue kuu aega, et täpselt läbi mõelda, mida turul näha tahetakse, kuidas turgu kõige paremini hallata jmt.

Liise Kallase sõnul on juba korduvalt kohtutud väiketootjate ja turumüüjatega, et saaks arvestada ka nende soovide ja ettepanekutega. “Kui mõni linnaelanik tunneb, et ta tahab turu teemal kaasa rääkida ja tal on mõni hea idee, on kõik need mõtted alati teretulnud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 655 korda, sh täna 1)