Juulis tuleb Kaarmise järve pidu (4)

Foto: Indrek Teppan

Kaarmise järve saneerimistööd on koos kevade saabumisega lõpule jõudnud. Järve pidulik ametlik avamine on planeeritud siiski juulikuusse. Lisaks lipuheiskamisele ja kõnedele jagub palju tegevust nii väikestele kui ka suurtele.

Lapsed saavad lustida nende jaoks selleks päevaks loodud eraldi mängudealal. Kõigile huvilistele korraldatakse aga veeohutuskoolitus, mille viivad läbi professionaalsed vetelpäästjad. Õhtusel ajal on rahvas kutsutud jalga keerutama tantsumuusika saatel.

Samal päeval toimub ka Kaarmise küla endiste ja praeguste elanike ning nende järeltulijate kokkutulek, kuhu oodatakse koguni 150 inimest. Kokkutuleku puhul on valminud ka kroonika, kuhu on talletatud iga külas elanud pere lugu.

Kes kokkutuleku vastu rohkem huvi tunneb või koguni korraldamisel kaasa aidata soovib, võib ühendust võtta külavanem Õie Kaeriga, kirjutades aadressil oie.kaer@mail.ee või helistades telefonil 56 157 012.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 850 korda, sh täna 1)