Puiduladustusplatsi vastu veel 70 allkirja (18)

Kaarma valda Praakli külla ehitatava puiduladustusplatsi teema on täna päevakorral Kaarma vallavolikogus. Puiduladustusplatsile suunduva tee ümbruses elavad inimesed on juba kümnete kaupa andnud allkirju platsi vastu.

Oma kahtlusi puiduladustusplatsi ehitamise seaduslikkuse kohta on tõstatanud ka Kuressaare linnavalitsus, kellele kuulub platsile viiva tee ääres asuv Kudjape kalmistu. Nimelt küsis abilinnapea Taavi Kurisoo maavanem Kaido Kaasikult arvamust, kas puiduladustusplatsi tarbeks antud ehitusluba on ikka seadusele vastav. Kurisoo märkis ka oma kirjas, et kalmistule viiv tee on kitsas ja pärast laoplatsi valmimist ei peeta liiklemist Pähklimetsa teel enam ohutuks, sest seal ei ole ka kõnniteed.

Kurisoo hinnangul tekitab küsimusi ka asjaolu, et ladude alla kuuluval maal peaks olema teistsugune katastriüksuste sihtotstarve, kui seda on Praakli külla rajatud platsil.

Maavanem ja maasekretär Jaan Leivategija viibivad väliskomandeeringus ja lubasid vastata järgmisel nädalal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 985 korda, sh täna 1)