FOTOD: Kõrvalhoone põles maha, peremehel õnnestus kanad päästa

Fotod: Irina Mägi

Eile õhtul kell 21.10 sai häirekeskus teate, et Saaremaal Kärla vallas, Mätasselja külas põleb hoone lahtise leegiga.

Esimesena jõudsid sündmuskohale Kihelkonna päästekomando päästjad, kes hakkasid kustutama põlevat hoonet mõõtmetega 15×11 m. Enne päästjate saabumist püüdis majaperemees põleva hoone läheduses asuvat teist hoonet süttimisest veega päästa. See tal ka õnnestus ja samuti päästis ta ära seal olnud kanad.

Mees ise sai põletushaavu ja talle osutasid abi meedikud. Perenaise sõnul ei oska ta aimata, millest põleng alguse võis saada. Tema sõnul olid nad toas ja vaatasid televiisorit, kui kuulsid õuest mütsatusi. Õue minnes nägid nad, et kõrvalhoone põleb. Põlenud hoones olid küttepuud ja seal hoiti ka heina. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 139 korda, sh täna 1)