Muhu õpilase Kadri Ligi olümpiaplakat sai auhinna

Kadri Ligi (vasakul) koos laskesuusataja Grete Gaimiga. Foto: Eesti Spordimuuseum

Muhu põhikooli kuuenda klassi õpilane Kadri Ligi pälvis Eesti spordimuuseumi korraldatud konkursil “Olümpiaplakat 2014” 4.–6. klassi arvestuses I koha.

“Kadri töö oli plakatlikult selge ja muhulaslikult humoorikas,” ütles Muhu kooli kunstiõpetaja Anu Kabur, kes saatis oma koolist konkursile kolm plakatit.

Eesti spordimuuseum korraldas laste kunstikonkursi Sotši taliolümpiamängude ajal, Tartusse saadeti Anu Kaburi sõnul kokku üle 570 töö, osalejaid oli ligi sajast koolist ja mõneteistkümnest lasteaiast. Konkureeriti neljas vanuserühmas, viis silmapaistvamat tööd, nende seas ka Kadri Ligi oma, on ka äsjailmunud EOK ametlikus olümpiaraamatus vaatamiseks.

14. aprillil toimus spordimuuseumis auhinnatud tööde autorite, nende vanemate, juhendajate ja õpetajate pidulik vastuvõtt ja auhinnatseremoonia. Kätt surusid ja innustavaid kõnesid pidasid lisaks muuseumitöötajatele EOK president Neinar Seli ja laskesuusataja Grete Gaim.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 436 korda, sh täna 1)