Linnavalitsus hoiab kokku ligi 66 000 eurot (13)

Kuressaare linnavolikogule edastatud eelnõu “Kuressaare Linnavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu kinnitamine” seletuskirja kohaselt hoiab linnavalitsus struktuuris ümberkorraldusi tehes ning teatud ametikohti koondades kokku ligi 66 000 eurot.

Näiteks linnaarsti ametikoht, mis koondatakse ning mille kohustused jagatakse laiali sotsiaalosakonna töötajate vahel, toob aastas kokkuhoiu 6231 euro ulatuses.

Suurima kokkuhoiu toob aga planeerimisosakonna ja linnamajanduse osakonna liitmine. Ehitus- ja planeerimisosakonna juht leitakse sisekonkursiga olemasolevate teenistujate hulgast. Selles uues osakonnas on seletuskirja kohaselt erinevate muudatustega võimalik kokku hoida koguni 44 602 eurot aastas, 25 744 euro suurune kokkuhoid tuleb seejuures täitmata ametikohtade koondamisest. Lisaks märgib seletuskiri selle osakonna juures, et 2014. aastal jääb täitmata üks vanemarhitekti ametikoht, mille arvelt on personalikulude kokkuhoid tänavu 16 611 eurot.

Aastases arvestuses hoitakse Kuressaare linnavalitsuse struktuuri muutes kokku 65 968 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 060 korda, sh täna 1)