Kuressaare gümnaasiumi parimad tulid lavale (FOTOD) (1)

Üks KG andekatest noortest, kes samuti kontserdil üles astus – Uudo Sepp. Foto: Sander Ilvest

Üks KG andekatest noortest, kes samuti kontserdil üles astus – Uudo Sepp. Foto: Sander Ilvest

Pühapäeval toimus Kuressaare linnateatris järjekorras juba kaheteistkümnes Kuressaare gümnaasiumi (KG) galakontsert. Suurepärasel kontserdil, kuhu jagus nii laulu, etlemist, pillimängu kui ka tantsu ja võimlemiskavu, astus lavale ühtekokku ligi 200 õpilast algklassidest gümnaasiumini.

Galakontserdi peakorraldaja, KG muusikaõpetaja Laine Lehto, kes kontserdi toimumise ajal valdavalt lava taga toimetas, arvas, et publikut võinuks isegi rohkem olla. Kuid seda võiks ju alati soovida. “Minu väga põgusa mulje põhjal tundus saalis olevat nii lapsevanemaid kui ka linnarahvast,” rääkis Lehto. Mille üle võib aga kindlasti rõõmustada, on see, et KG galakontserdil on välja kujunenud ka n-ö püsipublik, kellega igal aastal taaskohtutakse. “See on samuti tore,” kinnitas Lehto.

KG galakontserdi igakevadisel traditsioonil aitab Laine Lehto hinnangul püsida kooli tublide tegijate jätkuvalt aukartustäratav hulk. “Kõiki neid andekaid noori on alati rõõm ja au ka väljaspool kooli tutvustada.”

Fotol üks KG andekatest noortest, kes samuti kontserdil üles astus – Uudo Sepp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 576 korda, sh täna 1)