Metsaküla poisile Vello Varikule toob edu sihipärane tegevus (1)

HOBI VÕI TÖÖ: Mitmekülgne mees Vello Varik võtab kodus toimetamist küll rohkem hobina, kuid tegelikult nõuab taimedega tegelemine täpsust, hoolt ja armastust. Foto: Sander Ilvest

HOBI VÕI TÖÖ: Mitmekülgne mees Vello Varik võtab kodus toimetamist küll rohkem hobina, kuid tegelikult nõuab taimedega tegelemine täpsust, hoolt ja armastust. Foto: Sander Ilvest

Seitsekümmend aastat tagasi Mustjala ja Kaarma valla piiril Metsakülas sündinud Vello Varik on leiba teeninud õpetaja, treeneri, autojuhi, automehaaniku, kütja, suurmajandi melioraatori ja asutuse juhina. 

Põllumajandusringkondades tuntakse maaparandusinseneri kutsega hakkajat meest kui kunagise maaparandusvalitsuse juhatajat. Spordisõbrad teavad teda kui endist võrkpallitreenerit, tegevsportlast ja kauaaegset kohtunikku.

Saaremaa ühisgümnaasiumi 44. lennu vilistlased ja endisaegse Eesti põllumajanduse akadeemia lõpetanud maaparandusinsenerid hindavad kunagist klassi- ja kursusekaaslast kui mõnusat koolivenda, kes ei jäta naljalt vahele ühtegi kokkutulekut. Kui vaja, võtab ta koolivendade ja -õdede võõrustamise enda peale.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 758 korda, sh täna 1)