Kadri punub ajalehed korviks (1)

MEELDIV AJAVIIDE: Paberist annab punuda peaaegu kõike, mida vitstestki, teab Kadri. Foto: Raul Vinni

MEELDIV AJAVIIDE: Paberist annab punuda peaaegu kõike, mida vitstestki, teab Kadri. Foto: Raul Vinni

Kui Kuressaares elav Kadri Intal oma sõpradele-tuttavatele teada annab, et need talle vanu ajalehti tooksid – ja mida rohkem, seda uhkem –, siis paljud neist selle, esialgu kummalisena tunduva soovi üle enam ei imesta.

Kuigi Kadri kodus on käimas remont, ei vaja ta makulatuuri selleks, et see seinale liimida ja tapeediga üle katta. Tema lõikab ajalehed hoopis ribadeks, keerab ribad spetsiaalse peenikese varda abil mõnekümne sentimeetri pikkusteks vitsteks ja punub neist vitstest igasuguseid korve, karbikesi ja puuviljavaagnaid. Sest paberist annab punuda peaaegu kõike, mida vitstestki.

“Paljud imestavad, et kas see on tõesti võimalik,” lausub Kadri. “Aga näete, on küll!”

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 301 korda, sh täna 1)