SEL-i juhatuse esimeheks valiti Terje Nepper (5)

Saaremaa ettevõtjate liidu (SEL) juhatus valis eile uueks juhatuse esimeheks Arensburg OÜ tegevjuhi Terje Nepperi, aseesimeesteks AS-i Saarte Liinid juhatuse esimehe Villu Vatsfeldi ja Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli.

Senine SEL-i juhatuse esimees Andi Saagpakk ütles, et juhatuse esimehe kohale oli ka teisi kandidaate, kuid Terje Nepper oli neist kõige tugevam. Saagpaku sõnutsi arvati, et juhatuse esimeheks peaks saama inimene, kes on ka varem liidu juhatusse kuulunud. “See oli kindlasti üks asi, mis Terje poolt kõneles. Varem juhatuses olnuna on tal lihtne edasi minna,” märkis Saagpakk.

Otsus kaldus Nepperi kasuks ka seetõttu, kuna leiti, et liidu juhtimise juures võiks anda rohkem võimalusi naisterahvale. Lisaks on Nepper puhtalt ettevõtluse esindaja. “Meil on ju ka inimesi, kes on mittetulundusühingutest ja kes võib-olla ei anna päris ettevõtja mõõtu välja. Terje puhul olid aga kõik need kolm punkti tõesti väga veenvad,” rääkis Saagpakk. Terje Nepper on tema kinnitusel esimene naine SEL-i tüüril.

Terje Nepper tunnistas, et ta sai esimeheks tegelikult pika veenmise tulemusena. “Olin kindla ei öelnud enne tänast (eilset – toim) koosolekut. Koosoleku käigus räägiti mind pehmeks,” sõnas ta muiates. Eelnevalt oli ta eitavalt vastanud seepärast, et juba enne liidu juhatuse esimeheks valimist oli ta üsna piisavalt koormatud.

Nepperi sõnul on liidu juhtimine tõesti meeskonnatöö. “Meie suurim töö on see, et hea ettevõtluskeskkond säiliks ja muutuks veel paremaks,” kõneles uus juhatuse esimees. “See on SEL-i missioon olnud siiamaani ja me jätkame sellega.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 130 korda, sh täna 1)