Maalt bussiga otse kohvikusse ja poodi (2)

Kuressaare bussijaamas avatud kauplus-kohvik rõõmustab kindlasti maalt bussiga linnas käivaid inimesi.

Kui mandrile sõites tullakse bussijaama kohale enam-vähem bussi väljumise ajaks, siis maainimene peab bussijaamas veetma tihti tunde. Seda eriti talvel, kui õues on külm, aga kõik toimetused linnas on ootamatult ruttu tehtud. Mis saab siis veel parem olla, kui kenas soojas ruumis tass teed juua ja värske saiake ära süüa? Ning teiste omasugustega sõna juttu ajada.

Eakamale inimesele on ilmselge kergendus ka see, et enam ei pea ta koju kaasa ostetud toidukraami kesklinnast käe otsas bussijaama vedama, vaid saabki selle bussijaamast osta. Maakauplused on sageli säilinud vaid vallakeskuses ja autota on sinna pääsemine ülimalt keeruline. Liiati on linnas sortiment laiem ja saab tutvuda ka uudistoodetega, mida maapoest küsidagi ei oska.

Jääb vaid loota, et bussijuhtidele ikka palka juurde pannakse, sest muidu pole varsti enam kedagi, kes memmed-taadid linna kohvikusse ja poodi tooks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 400 korda, sh täna 1)