Judoneiud jõudsid Eesti meistrivõistlustel poodiumile

Lähte spordihallis toimunud Eesti meistrivõistlustel judos võitis Debora Lehtsalu B-klassis kuld- ja juunioride arvestuses hõbemedali ning Kaisa Kuusksalu samas kaalus pronksi.

Kehakaalus – 57 kg võistelnud Debora Lehtsalu ütles, et B-klassis oli lihtsam, sest pidada tuli vaid kaks matši, aga juunioride finaalis läks natuke halvasti, kuna ta sai põlvega vastu pead ja lendas näoli matile. “Nüüd pea kumiseb ja valutab,” lausus ta.

Lehtsalu sõnul on judo ettearvamatu spordiala, kus ükskord võib võita ja teinekord kaotada. Seekord pidi ta juunioride klassis tunnistama Christine Sallo paremust. “Kõigil eelnevatel võistlustel olen ma seda tüdrukut võitnud, aga vahel on ka halvemaid päevi,” tõdes ta.”

“Seekord mul lihtsalt ei vedanud, sest kui aus olla, siis sel finaalmatšil maadlesin ma halvasti. Ei olnud korralikult valmis, ei jõudnud end mõtestada ja keskenduda.”

Pronksmedali saanud Kaisa Kuusksalu kaotas ja võitis kaks matši. Kuldmedalit lootnud neiu tunnistas, et ei jäänud oma võistlusega väga rahule, sest tegelikult võinuks ta palju rohkem saavutada, kui sel võistlusel saavutas.

“Puudu jäi agressiivsusest ja oleksin pidanud heited lõpuni tegema,” selgitas ta. “Minu vastased olid väga võidetavad, kuid alati ei saa kahjuks kulda. Järgmine kord üritan tublim olla. Nüüd pean valmistuma kikkpoksi meistrivõistlusteks.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 221 korda, sh täna 1)