Ekesparre butiikhotell leidis prooviööbijad (1)

Kuressaare lossipargis asuv Ekesparre butiikhotell kuulutas talvel sotsiaalvõrgustikus Facebook (FB) välja kampaania, leidmaks testkliente, kes prooviksid taasalustava hotelli hüvesid ja annaksid kõige kohta vahetut tagasisidet. Selleks pidi jagama kõnealust üleskutset sealsamas kommentaariga “Soovin ööbida Ekesparre butiikhotellis”.

Läinud nädalalõpul loositi õnnelikud võitjad viimaks välja ning Ekesparret saavad proovima minna Kristina Marfeldt, Kristiina Epro ja Kaidi Rannak. “Loosiõnn naeratas just neile ja nad osutusid valituks meie hotelli testklientideks,” kuulutas hotell oma FB-lehel.

Ekesparre butiikhotelli juhataja Anu Lomp kinnitas, et märtsi lõpus loosisid nad tõepoolest välja kolm õnnelikku, kes võivad koos kaaslasega testklientidena hotelli maikuus külastada, et siis otsene ja aus tagasiside anda.

“Nende inimeste abiga loodame üles leida viimasedki kitsaskohad, et tipphooajaks valmis olla,” lausus Lomp.

Ekesparre butiikhotell avataksegi maikuus. “Läbi küllalt tiheda konkursi oleme tööle värvanud särasilmsed võõrustajad, kes aprillikuu jooksul läbivad mitmed koolitused, et pakkuda meie külalistele võimalikult kõrgetasemelist teenust,” rääkis hotelli juhataja.

Ekesparre eripära on tema sõnutsi intiimne ja luksuslik keskkond ning privaatsus. Rõhku pannakse kvaliteedile ja detailidele.

“Näiteks pakume oma klientidele käsitsi korjatud kvaliteetkohviubadest värskelt jahvatatud kohvi ja võimaluse nautida hommikusöögi juurde ehtsat šampanjat,” avaldas Anu Lomp.

Lisaks pakutakse Ekesparre butiikhotellis Lombi sõnutsi küllalt erilist veinivalikut, mida kauplustest ei leia. “Ja meil on Kuressaare rikkalikuim šampanjavalik,” kinnitas ta. Söögivaliku juures panevad nad rõhku kohalikule, värskele ja kõrgekvaliteedilisele toorainele, millest peakokk Toomas Leedu on pannud kokku just Ekesparre kontseptsioonile vastava menüü. “Meie soov on tuua külalisteni Saaremaa parimad maitsed ja muuta nende siinviibimine igati meeldejäävaks.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 910 korda, sh täna 1)