Merle Pesukoda hakkab pesu vastu võtma ka Orissaares

Järgmisest esmaspäevast võtab Merle Lumera õmblussalong Orissaares rahvalt vastu riideid, pesu ja vaipu, mis pesemist ja keemilist puhastust vajavad.

“See piirkond – Orissaare, Tornimäe, Pöide, Muhu – on pesumaja teenuse valdkonnas täitsa katmata ja seal elab palju inimesi,” põhjendas Merle Pesukoja omanik Merle Tamjärv. Ta lisas, et igal esmaspäeval tuuakse must pesu Kuressaarde ja puhas pesu viiakse tagasi nädala pärast. “Aga me oleme paindlikud. Kui kellelgi on millegagi kiire, leiame kindlasti sobiva lahenduse,” kinnitas Merle Tamjärv. Transpordihind on olenemata tellimuse suurusest 1 euro.

Merle Lumera, kes on Orissaares õmblusteenuseid pakkunud 1999. aastast, ütles, et koostöö Merle Tamjärvega on neil jätkukoostöö. Nimelt toimis neil koostöö ka paar aastat tagasi, kui Orissaares võeti vastu esemeid, mis vajasid keemilist puhastust, kuid tookord viidi need Pärnusse.

“Aeg-ajalt on küsitud, kas keemilise puhastuse vastuvõtt toimub, järelikult siis nõudlust on,” märkis Lumera, lisades, et tema arvates on see Orissaare piirkonna rahvale hea võimalus. Õmblussalong on avatud esmaspäevast reedeni kl kl 9–17.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 863 korda, sh täna 1)