Sulev Soodla lahkub ametist (2)

Kakskümmend kaks aastat Kuressaare Vanalinna kooli juhtinud staažikas pedagoog Sulev Soodla otsustas selle õppeaasta lõpuks ameti maha panna.

“Ma langetasin otsuse, lähtudes oma tervislikust seisundist,” ütles Sulev Soodla. “Ega ma emotsioonide pinnalt seda teinud,” lisas ta. Kogu see aeg, mis ta on koolis töötanud, jääb Sulev Soodlale tema oma sõnul meelde positiivsena.

Kuressaare linnavalitsuse haridusnõunik Õilme Salumäe ütles, et Sulev Soodla on oma tööd teinud südamega ja on selles ametis hästi hakkama saanud, sest vastasel juhul koolijuht oma ametis nii kaua ei püsiks. “Uus koolijuht leitakse, nagu kord ette näeb, konkursi teel ja kuna see on suhteliselt värske olukord, siis edasine toimetamine võtab lihtsalt aega,” märkis Õilme Salumäe.

Enne Vanalinna kooli direktoriks minekut töötas Sulev Soodla Kuressaare ametikoolis kehalise kasvatuse ja sõjalise õpetajana.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 296 korda, sh täna 1)