Mändjala liivaranda massööriks? Palun väga (2)

Ehkki suvehooajani on veel omajagu aega, otsib Mändjala kämping usinalt juba nüüd endale tublisid töötajaid. Ühtekokku vähemalt 15 inimest.

OÜ Saaremaa Camp juhatuse liige Silja Litvinova ütles, et sel hooajal võtavad nad tööle 15 töötajat kogu hooajaks ja suurürituste ajaks veel umbes 30 inimest. “Ootame kandideerima eelkõige positiivseid ja töökaid inimesi, eelnev kogemus kõikidel ametikohtadel vajalik ei ole,” kinnitas kämpingu perenaine.

Otsitakse kokka ja abikokka, samuti teenindajaid nii restorani kui ka rannabaari Manjaana ja administraatoreid, vajatakse kämpingute koristajaid ning sel aastal võetakse tööle ka eraldi rannakoristaja. “Ürituste ajal vajame lisatööjõudu nii müügitelkides kui ka restorani köögis ja saalis, samuti maa-ala koristajaid,” loetles Silja Litvinova.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 075 korda, sh täna 1)