Saaremaa sotsid moodustasid Kaarma osakonna (4)

Saaremaa sotsiaaldemokraadid moodustasid Kaarma osakonna ja valisid osakonna esimeheks Rando Kubitsa.

“Meie eesmärk on aktiivselt kaasa lüüa Kaarma valla arendamisel. Selleks kaasame kohalikke inimesi aruteludesse, et siis üheskoos leida lahendused oma kodukoha paremaks muutmiseks,” ütles Kaarma sotsiaaldemokraatide esimees Rando Kubits.

“Saaremaa sotsiaaldemokraatidele on oluline omavalitsustevaheline koostöö. Üheskoos suudame kohalikele pakkuda rohkem võimalusi ja paremaid avalikke teenuseid. Eriti oluline on koostöö haridusvaldkonnas, et meie noored saaksid hea hariduse, ja ettevõtlusvaldkonnas, et soodustada uute töökohtade loomist,” lisas Saaremaa sotsiaaldemokraatide esimees Jaanis Prii.

Kaarma osakonna aseesimeheks valiti Terje Aus ning juhatuse liikmeteks Neeme Virveste ja Jüri Heinlaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 470 korda, sh täna 1)