Lümandas selgusid lauatennisemeistrid (2)

Lümandas on lauatennist mängitud vahelduva eduga juba 60 aasta ringis, kuid 2001. aastast on seda tehtud meistrivõistluste nime all. 22. märtsil selgitati võistluste parimad 14. korda.

7 meest ja 6 naist alustasid kell kümme ja rahvaliiga ning noored pealelõunal. Juba mõne tunni pärast võis õnnitleda võitjaid. Kõik nelja grupi – nii meeste kui naiste, rahvaliiga ja noorte – võitjatele tuli tiitel täiseduga. 2014. aasta meistrid on Lii Vahter, Veljo Väljakivi, Paavo ja Marcus Põder. Esikolmikusse kuulusid veel naistest Merle Poopuu ja Ulvi Ingalt, meestest Janek Reinaru ja Kaljo Väljakivi, noortest Anti Väli ja Kristin Himmist.

Rahvaliigas käis medalitele eriti tihe rebimine ja tekkis nö surnud ring kolme võistleja vahel. Pärast omavaheliste mängude punktide liitmist-lahutamist selgus järjestus: Kristo Kallas, Marcus Põder ja Urve Vakker. Üldse võttis rahvaliigast osa 10 lauatennisisti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 302 korda, sh täna 1)