Loomade turvakodu korraldas plakatikonkursi

Saaremaa loomade turvakodu kuulutas hiljuti välja konkursi, leidmaks endale uusi ja huvitavaid reklaamilahendusi.

“Kuna praeguste vabatahtlike seas vajalike oskustega inimesi napib, siis kutsume oskajaid üles oma ideid realiseerima,” selgitas üks turvakodu vabatahtlikest Merlin Helm. “Ootame osalejaid näitama oma loovust, et luua julge ja inimesi kõnetav plakat.”

Selline konkurss annab Helmi sõnutsi võimaluse kaasa lüüa ka neil, kes pole siiani endale sobivat väljundit leidnud, aga sooviksid seda teha ja oma oskusi rakendada. “Nii leidsime me eelmisel aastal vabatahtliku kodulehe tegija – temale oli see lihtne ettevõtmine, turvakodule aga suur kingitus,” märkis Helm, kelle sõnul on just noored tänapäeval arvutimaailmas väga osavad.

Plakatikonkursil osalevad kõik tööd, millele on lisatud kohustuslikud elemendid. Esiteks üks reklaamlausetest: “Märka looma enda kõrval”, “Mul ei ole kodu” või “Ma ei ole turist, ma elan siin”. “Need reklaamlaused oleme turvakodu liikmetega välja valinud. Tegime seda, et arvutiinimesed ei peaks pühenduma sõnumi väljamõtlemisele, vaid realiseeriksid meie mõtted pildil,” põhjendas Merlin Helm.

Kindlasti peaks plakatil olema ka Saaremaa loomade turvakodu logo. Plakatitel on lubatud kasutada kõiki pilte turvakodu loomadest ning Helmi sõnul ka mis tahes teisi fotosid, mis ei ole turvakoduga seotud. Konkursile oodatakse töid, mis on valminud arvutis mõne graafilise programmi abil ja mida on võimalik kvaliteetselt välja printida (laius 0,7 m ja kõrgus 1 m).

Tööd tuleb saata aadressil saareloomad@saareloomad.ee hiljemalt 1. aprilliks. Kõik tööd lähevad hääletusele turvakodu Facebooki lehel, ent lõpliku otsuse teeb siiski turvakodu.

“Võidutöö pannakse üles Saaremaa parvlaevadele Kuivastu–Virtsu liinil. Suvehooajaks, arvan ma,” ütles Merlin Helm. Teisi töid saab turvakodu kasutada mitmesugustel üritustel ja reklaamides, nii veebis kui ka trükistes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 225 korda, sh täna 1)