Jahimehed võtsid 2013. aasta kokku (1)

Laupäeval pidas Saarte jahimeeste selts Sandla kultuurimajas jahindusaasta 2013 lõpupidu. Osalejaid oli üle kahesaja kolmekümne. 

“Läinud aastaga jäime rahule,” ütles seltsi tegevjuht Ilmo Torn, lisades, et toime tuldi ka jahindusnõukogu määratud ülesannetega. Kõne pidasid jahimeestele Saare maavanem Kaido Kaasik, Pihtla vallavanem Jüri Saar, Saarte jahimeeste seltsi juhatuse esimees Mati Tang ja Eesti jahimeeste seltsi (EJS) president Margus Puust, kes tutvustas EJS-i arengusuundi.

Auhindu jagati parimate jahitrofeede eest. Põdratrofee eest pälvis auhinna Toomas Vana Laimjalast, hirvetrofee eest Mihkel Raud Lümandast, metskitsetrofee eest Indrek Kalamees Mõntu jahiseltsist. Metsseatrofee eest sai auhinna Andres Torn, hunditrofee eest Janne Happo, rebase eest Valdur Nelis, kähriku eest Mihkel Kauber, kopra eest Hinnar Kuuder ja mägra eest Jüri Kaju. Parimad trofeed olid peo ajal ka näitusel väljas.

Tänukiri anti Tornimäe jahimeeste seltsile, kes korraldas 2013. aastal jahimeeste maakondliku kokkutuleku, ja kauaaegsele Pärsama jahiseltsi esimehele Toivo Lempule, kes oli Saarte jahimeeste seltsi juhatuse liige aastail 1991–2002. Samuti said tänukirja mitme ürituse sponsorid Saaremaa Lihatööstuse AS ja Saaremaa Piimatööstuse AS. Tänukirjaga tunnustati ka häid koostööpartnereid, veebuaris 65. sünnipäeva tähistanud Kaarel Rohtu ja Jaan Ärmust.

Tantsuks mängisid Taniel Vares ja Meelis Laido. Meelelahutust pakkusid Karja näitering ja kõhutantsutrupp Gameela. Viktoriiniauhinnad pani välja Saare Uluk, kosutava õunamahlaga kostitas jahimehi Kadariku Õunaaed ning suupistetega toetasid Saaremaa Piimatööstuse AS ja Saaremaa Lihatööstus AS.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 653 korda, sh täna 1)