Saarlannast erakliendikonsultant on parim teenindaja

Üleeile toimus konkursi “Parim teenindaja 2014” finaalvõistlus, mille võitja Teele Adamson on Swedbanki Kuressaare kontori erakliendikonsultant. Teise koha sai Lihula neiu Triin Pärn – OÜ Hansaliinid kelner-baarman ning kolmanda koha sai Irene Pung Rakverest, Nordea Panga erakliendikonsultant.

Konkursi žüriiliige Külli Suga tõi Teele tugevustena välja tema vahetu loomulikkuse, julguse ja loovuse. Samuti kiitis Külli Teele head huumorimeelt, millega on teinekord väga lihtne alt minna, Teele aga suutis kliendiga kiirelt kaasa minna ning oma lõbususega kliendi rahustada.

Eesti teiste piirkondade ehk Tallinnast väljaspool elavate teenindajate konkursil osales kokku 55 inimest, kellest lõppvooru jõudis 22.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 563 korda, sh täna 1)