Kino ja kloor (2)

Üldlevinud on arusaam, et Saaremaa peab turismist tulu saama. Aga iga tulu kõrval on olemas ka kulupool. Selleks, et meie saart külastavad turistid saaksid aastaringselt Kuressaare kesklinnas veemõnusid nautida, peavad naabermaja elanikud kloorist õhku taluma.

Korraliku ajakohase kinosaali hinnaks on aga naabrite eest varjatud hommikupäike ja seni vaikse ühesuunalise tänava muutumine kinokülastajate autoparklaks.

Õnneks on nii, et kui ehitise omanikuks on põline saarlane, ei saa ta oma ettevõtmistes ainult raha taga ajada, vaid võib kaasmaalastele vastu tulla ja probleemi lahendada. Vähemalt käis sellise veksli välja Grand Rose’i esindaja Lembit Soe, kes lubas, et ilmade paranedes viiakse basseini õhutoru maapinnast kõrgemale, et naabreid haisust säästa.

Siiski jääb õhku küsimus, kuidas juba majutusasutuse projekteerimisel sellise apsakaga ei arvestatud? Vaevalt, et õhušahti kümmekond meetrit kõrgemaks tegemine objekti maksumust oluliselt suurendanud oleks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 262 korda, sh täna 1)