Omatehtud ja omanäoline (1)

Elutoa sõjamoonakastidest TV-alune kummut ja punased nahkdiivanid moodustavad dramaatilise komplekti. Kaunist kooslust täiendavad valgustite grupp laes ja uljalt kaarduv põrandavalgusti. Foto: Eduard Stogov

Kõik isetehtu ei pruugi alati olla hästi tehtud. Omatehtud on aga alati omanäoline. Selle ilmekas näide on üks renoveeritud hoone Kuressaares, kus nii sisekujunduse kui ka ehitustööd on teinud hea käe ja hea silmaga endine omanik ise.

Tulemust palus Oma Kodu kommenteerida tunnustatud sisekujundajal Kai Laanmetsal. Eesmärgiks ikka innustada alati proovima ja katsetama, sest suure tõenäosusega saab tulemus igati hinnatav.

Kommentaar KAI LAANMETS
Pildid EDUARD STOGOV

Edasi loe Oma Kodu kevadnumbrist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 568 korda, sh täna 1)