Miniteatripäevadel jäeti auhindu koju (FOTOD) (2)

LEMMIK: Parima naisnäitleja tiitli saanud Maria Pihlak andis omakorda üle auhinna lemmik-žüriiliikmele Andrus Vaarikule. Foto: Irina Mägi

LEMMIK: Parima naisnäitleja tiitli saanud Maria Pihlak andis omakorda üle auhinna lemmik-žüriiliikmele Andrus Vaarikule. Foto: Irina Mägi

Saaremaa 23. miniteatripäevadelt jäi seekord koju kolm suuremat auhinda: üks laureaaditiitlitest, parima naisnäitleja auhind ja tunnustus parima lavakujunduse eest.

Esimese neist kolmest sai Saaremaa ühisgümnaasiumi Krevera lavastus “On aeg…” (juhendaja Rita Ilves). Teise nimetatud auhindadest ehk parima naisnäitleja tiitli sai Maria Pihlak. Parima lavakujunduse auhind läks aga SÜG-i Kreisisele lavastuse “Kildhaaval” eest.

Kaks ülejäänud laureaaditiitlit läksid mandrile. Ühe neist viis trefneristide Unenäoklubi Tartusse, neil õnnestus tänavustel miniteatripäevadel õnnestunult publiku ette tuua “Šostakovitši 14. unenägu”. Teine mandrile rännanud laureaaditiitel kuulus aga Rapla Riinimanda teatrile lavaloo eest “Kuda mudu läheb?”

Parimaks Saaremaa trupiks tunnistati samuti Krevera monotükk “On aeg…”, mis tähendab, et Maria Pihlak saab Saaremaad esindama minna üleriiklikule konkursile. Parimaks juhendajaks Saaremaal tunnistati Sirje Kreisman, parim saare naisnäitleja oli loomulikult Maria Pihlak ja parim saare meesnäitleja Toomas Erikso Orissaare Mo-teatrist.

Kes milliseid auhindu veel noppis, kelle jagu oli tänavune grand prix ja kuidas festival seekord üleüldse tundus, loe Saarte Hääle kolmapäevaselt kultuuriküljelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 569 korda, sh täna 1)