Märtsitorm murdis puid ja jättis majad elektrita (2)

Laupäeval said päästjad kaheksa väljakutset seoses loodusjõudude möllamisega, teelt või elektriliinidelt tuli koristada sinna kukkunud puid. 

Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialisti Kaarel Kutti sõnul tekitas tormine ilm Saaremaal elektrikatkestusi alates laupäeva pärastlõunast. Kõige rohkem said elektriliinid (kokku kaheksa elektriliini) kannatada Torgu, Valjala ja Kaarma vallas. Enim oli elektrikatkestusi Torgu vallas. Rikete kõrvaldamisega oli tavapärase kolme Saaremaa rikkemeeskonna asemel ametis kaheksa rikkemeeskonda.

Viimased rikked tuli kõrvaldada pühapäeva õhtuks, kuid ühe katkestuse puhul selgus töö käigus, et sama liini peal on ka teine rike, mida ei olnud võimalik pimeduse tõttu samal õhtul kõrvaldada. Viimane rike kõrvaldati esmaspäeval päeva esimesel poolel Valjala vallas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 558 korda, sh täna 1)