Tänak ja Mõlder sõidavad koos pardiga

KAKS KAASLAST: Lisaks kaardilugeja Raigo Mõlderile on Ott Tänaku juhitavas ralliautos ka kollane part. Foto: Timo Anis

KAKS KAASLAST: Lisaks kaardilugeja Raigo Mõlderile on Ott Tänaku juhitavas ralliautos ka kollane part. Foto: Timo Anis

Sel hooajal MM-ralli karussellis tiirleva Ott Tänaku autos sõidab lisaks kaardilugejale ka kollane mängupart, kes on leidnud endale koha käsipiduri hoova otsas.

Kollasel pardil, keda Tänak ise küll talismaniks ei nimeta, on see hooaeg juba kuues, mil ta Eesti esirallimehe kiiremaid sõite nautida saab. Kui sel aastal MM-rallidel tehtud videolõike tähelepanelikult jälgida, vilksab kollane part seal ekraanil nii mõneski kohas.

“Part pandi autosse 2008. aastal enne Tallinna ralli starti. Toonane auto oli meie endi ehitatud täiesti uus Subaru Impreza N14. Tegijad olid MM-Motorspordi mehaanikud,” meenutab Tänak, kuidas part autosse sattus.

Tänak kinnitab, et pardi kaasavõtmisest sai mingil hetkel harjumus ja nii ta autos ongi. “Kas ta nüüd just midagi annab, seda ma ei tea. Pardi puudumise tõttu pole ükski ralli sõitmata küll jäänud,” muigab Tänak.

Ebausklik Ott Tänak ei ole ja talismane ei kasuta. “Lõpuks pead ikkagi ise oma tegude eest vastutama ja need nii korralikult kui võimalik ära tegema,” on hiljuti Mehhiko MM-rallil kiiret sõitu teinud Tänaku seisukoht.

Tänaku pressiesindaja Margus Kiiver lisas omalt poolt, et nii mõnelgi rallimehel on teatud asju, mida nad enne rallit ilmtingimata teevad. “Natuke ollakse ikka ebausklikud. Nagu me kõik enamasti ikka oleme,” arvas Kiiver.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 059 korda, sh täna 1)