Vokaalkvartett JazzIn Sisters otsib häid toetajaid

Vokaalkvartett JazzIn Sisters, kus laulab ka Saaremaalt Aste külast pärit neiu Marit Kiiker, otsib abilisi, kellel oleks võimalik nende laulureisi toetada. Nimelt valiti kvartett demode põhjal ainsana Eestist osalema Saksamaal Leipzigis toimuval a cappella rahvusvahelise konkursi lõppvõistlusel.

“Oleme meeldivalt üllatunud ja entusiastlikud ning meil on suur soov sinna konkursile ka jõuda,” ütles Marit Kiiker Saarte Häälele. Ta lisas, et konkursile pääsemisest said nad teada alles paar nädalat tagasi ning see on üks põhjus, mistõttu nad ei jõudnud ametlikult näiteks Eesti Kultuurkapitalilt toetust küsida.

Leipzigi konkurss toimub 15.–18. mail. Saksamaa reisi jaoks oleks neidudel vaja umbes 2000 eurot. Lauluneiud on tänulikud kõigile, kel on võimalus neid toetada.

Ühendust saab Marit Kiikeriga meili teel aadressil maritkiiker@gmail.com või kvartetiga nende Facebooki lehe kaudu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 428 korda, sh täna 1)