Krimi

Naistepäeva öösel sai üks mees peksa

Laupäeval, 8. märtsil kella 3 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuses 42-aastast meest. Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et üks mees lõi teist. Algatatud on kriminaalmenetlus.

Sõidukist varastati kütust

Esmaspäeval avastati, et Laimjala vallas Saarekülas on sõidukist varastatud kütust. Kahju suurus on 119 eurot.

Kulupõleng Orissaares

Esmaspäeval kell 12.21 said päästjad väljakutse Orissaare alevikus, kus põles ligikaudu 150 ruutmeetrit kulu. Päästjad kustutasid tulekahju, mis oli alguse saanud kontrolli alt väljunud lõkkest.

“Kulupõletamine või küttekoldevälise tuletegemise tuleohutusnõuete rikkumine on rahatrahviga karistatav, maksimaalne trahvisumma on 800 eurot. Tuletan veel kord meelde, et kulupõletamine on keelatud,” ütles Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 525 korda, sh täna 1)