Hannes Koppel: ma ei tahtnud nullist alata (5)

TÖÖPUUDUST EI OLE: Hannes Koppelil on neil päevil tööd nii mandril kui ka Kuressaares. Siinpool merd loodab ta paar praegust kolemaja uuele elule aidata. Pildile sai ta püütud ühes läinud nädalal viimaseid päevi püsti olnud kolemajas – kunagises teenindusmajas. Foto: Sander Ilvest

TÖÖPUUDUST EI OLE: Hannes Koppelil on neil päevil tööd nii mandril kui ka Kuressaares. Siinpool merd loodab ta paar praegust kolemaja uuele elule aidata. Pildile sai ta püütud ühes läinud nädalal viimaseid päevi püsti olnud kolemajas – kunagises teenindusmajas. Foto: Sander Ilvest

Kuressaare linnaarhitekti ametist loobunud Hannes Koppel tõdeb, et kui ikka ei ole toimivat meeskonda, pole võimalik samal tööpostil kaua olla. Ühel hetkel tuleb lihtsalt sein ette.

Miks te ikkagi linnaarhitekti ameti nõnda äkki maha otsustasite panna?

See on paljude tegurite kokkulangemine. Ühest küljest oli teatud väsimus. Teisalt ei tekkinud minu jaoks oodatud meeskonda. Eelmine linnavalitsus ei olnud ideaalne, kuid praegu ei oska veel isegi hinnangut anda. See oligi viimane kaalukoht ses asjas.

Olin ametis viis aastat. Räägitakse, et viis aastat ei ole mingi aeg. Ent mis on variandid? Oled viis, seitse, kümme, 15 või 50 aastat. Asi ei ole istumises. Tuleb tajuda, kas on arenguvõimalusi või on sein ees. Tundsingi, et mõistlik on pärast viit aastat ametnikukarjääri minna tagasi erasektorisse.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 375 korda, sh täna 1)