John Kaju seilas end eurosarjas teiseks (1)

Portugalis toimunud Euroopa karikavõistluste esimesel etapil Formula purjelaua klassis sai John Kaju 39 sportlase konkurentsis kokkuvõttes teise koha.

“Kuna praegu on alles hooaja algus ja eesmärk oli võtta seda võistlust kui treeningut, siis kokkuvõttes läks väga hästi,” rääkis John Kaju. “Nelja päeva jooksul saime 13 võistlussõitu erinevates tingimustes. Kuna võistlus toimus järvel ja tuul keerutas väga palju, olid tingimused üsna rasked ja teine koht on tulemus, millega võib väga rahule jääda.”

Kokkuvõttes tuli John Kaju ees võitjaks portugallane Miguel Martinho, kolmas oli prantslane Valentin Brault. 13 võistlussõidust ühe võitnud, kolmel korral neljandana ja ülejäänud sõitudes teise-kolmandana lõpetanud saarlase sõnul oli kohalik portugali mees nendes tingimustes võitmatu, sest ainult teisel päeval väga tugeva tuulega õnnestus teda edestada. “Samas oli näha, et kiiruse poolest ma talle alla ei jäänud,” märkis Kaju.

Sel aastal on Balti karika etapid ka Euroopa karikasarjas ja seepärast on John Kajul plaanis need kõik läbi käia. Lisaks on veel juuni alguses Soomes toimuv etapp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)