Hea elu festivali plaanitakse korrata (FOTOD)

HEA ELU NIMEL: Naistepäeval spordihoones toimunud treeningmaratonist võttis osa ka tuntud Torgu spordinaine Õie Väli. Foto: Irina Mägi

HEA ELU NIMEL: Naistepäeval spordihoones toimunud treeningmaratonist võttis osa ka tuntud Torgu spordinaine Õie Väli. Foto: Irina Mägi

Kuressaare linnavalitsuse liikmete palju kõneainet tekitanud jääaugus suplemisega reklaamitud Spaaremaa Wellfest ehk siis eesti keeli hea elu festival läks korraldajate sõnul täitsa kenasti korda. “Kokkuvõtted arvudes valmivad lähinädalatel, kuid arvestades meie käsutuses olnud ettevalmistusaega ja rahasummasid, võib tulemusega igati rahul olla,” ütles Saarte Häälele üks ürituse korraldajatest, Saarte turismiarenduskeskuse juhataja Kaira Kivi.

Nädal aega kestnud terviseüritustele ja spaade eripakkumistele üles ehitatud festivali kohta oli Kivi sõnul vastukaja positiivne nii mandrilt kui ka kohalikelt elanikelt. “Vahva mõte ja tore algatus madalhooaja elavdamiseks,” märkis Kivi, toonitades, et paljude jaoks oli hea üllatus just spaade ühine soov midagi sellist korraldada. Kivi sõnul suudeti huvi tekitada ka piiri taga, maad on kuulanud Läti reisikorraldajad.

Osalenud ettevõtted on Kivi kinnitusel juba märgi maha pannud, et taoline festival toimub ka 2015. aastal. “Ettevõtmise eesmärk on aasta-aastalt kasvada, nii et kaetud saaks tõesti kogu maakond,” vaatas Kaira Kivi tulevikku, arutledes, kuidas saaks kaasata valdades tegutsevaid spordi- ja kultuuriinimesi ning ettevõtjaid. “See on võimalus oma tegemisi ja Saaremaad tutvustada,” ütles ta.

Ühe asjana on järgmisel aastal lubanud lavale naasta ka Hea Elu Bänd, kes tegutses paar aastat tagasi päris edukalt ja kuhu kuuluvad Eesti laulvad kirjanikud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 588 korda, sh täna 1)