FC Kuressaare lõpetas võitudeta seeria

FC Kuressaare lõpetas seitse kuud ja üheksa päeva kestnud võidupõua, kui alistas võõrsil Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas Tallinna FC Puuma 3 : 1.

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak ütles, et on võiduga ülimalt rahul, sest viimati lahkus meeskond väljakult võiduga eelmise aasta suvel. “Loodan, et selle mänguga leidsime vahepeal kadunud võidusoone taas üles,” lausus Pohlak.

Lasnamäe SPK kunstmurustaadionil mängitud kohtumist alustasid kindlamalt Puuma mehed, kes juba 5. minutil kolistasid saarlaste väravaposti ja paaril korral palli napilt üle värava lõid.

Ometi avas FC Kuressaare mänguskoori 16. minutil. Sander Laht lõi 35 meetrilt karistuslöögi latti ja tagasi põrganud palli lükkas Margus Rajaver tühja väravasse.

43. minutil sai tabamuse kirja Tõnis Koppel, kui kasutas pärast Sander Lahe kauglööki ära väravavahi eksimuse. Vaid minut hiljem oli penaltipunktil vabaks jäetud Koppel taas aktsioonis. Märten Pajunurme tsenderdusest lõi ta palli rahulikult väljakuperemeeste värava ristnurka.

“Nad alustasid hästi, aga õnneks saime kiirelt mängu enda kätte,” ütles Pelle Pohlak, lisades, et hea koostöö ja surve tulemusena jõuti ka vajaliku resultaadini.

Kuigi ka teisel poolajal oli domineerivamaks pooleks FC Kuressaare, õnnestus FC Puumal 57. minutil vasturünnakust üks värav tagasi lüüa. “Mäng oli üldiselt meie käes ja ei paistnud kusagilt, et nad võiksid värava teha,” märkis Pohlak. “Paraku lasime ise ühe eksimuse sisse. Peame ikkagi kogu mängu stabiilselt tegutsema.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)