BC Hundid võidukad

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas sai ASSA Lukud / Kuressaare BC Hundid möödunud nädalal kolm võitu ja kindlustas teises vahegrupis endale esikoha.

Esmaspäeval võideti Tallinnas TTÜ SK-d 87 : 78. “Alustasime hästi ja saime kohe minema,” rääkis treener Marko Ool. “Siis lõid nad oma kaitse muudatustega meie rütmi natuke segamini. Kontrollisime mängu siiski kogu kohtumise, saime TTÜ liidrid kinni ja päris ohtlikuks nad meile ei saanudki.”

Laupäeval võideti kodusaalis BC Kala/Põlvat 84 : 78. Marko Ool tunnistas, et võit tuli raskelt. “Meil oli täna rütm pisut teine, kuna kolme tagumist meest polnud ja nii palju kui vaja, me neid suruda ei saanud,” rääkis ta. “Seetõttu ei liikunud rünnakul pall ka nii hästi, kui olnuks vaja. Aga lõppkokkuvõttes mehed pead ei kaotanud ja suutsime terve mängu enam-vähem domineerida.”

Pühapäeval purustati koduväljakul BC Kalev II 92 : 59 ja tagati endale voor enne lõppu teises vahegrupis esikoht. Marko Ool ütles, et poisid mängisid superhästi ja kuue mehega võeti maksimum. “Oli kokkulepe, et üle välja peale ei käi ja hakkame oma tsoonis agressiivselt hoidma,” selgitas ta. “Mehed said sellega suhteliselt hästi hakkama, kõike kontrollisime meie. Andres Lehesalu ja Urmas Oja tegid taga päris hea partii.”

“Play-off’is pole päris kindel, kes vastu tuleb, kuid meie plaan on esimene ring ära võtta,” oli Marko Ool enesekindel. “Ma arvan, et mängukvaliteet on veel parem kui täna ja saame mängida veelgi atraktiivsemat korvpalli.”

Marko Oolu sõnul treeningutel enam midagi erilist ei tehta ja sel aastal püütakse säilitada sama rutiini. “Ei saa hakata meestele ütlema, et nüüd on teistmoodi mäng,” lausus treener. “Oleme need vitsad varem kätte saanud.
Tuleb oma rutiinist kinni pidada, teha oma asju. Mis on siiani toiminud, peab toimima ka play-off’is.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)